FILMFRIK

En filmfriks frikerier om film

Filmmaraton

Jeg har opptil flere ganger kjørt filmmaraton. Klassikerne er «Lord of the Rings» og «Star Wars», og da stort sett utført på den måten at man har satt av et par dager og sett filmene jevnt fordelt over ei helg eller et par ukedager i løpet av en ferie. Sjelden, veldig sjelden, samtlige filmer på én kveld, da de fleste filmmaraton tar godt og vel 12 timer, da det stort sett er snakk om en filmserie på tre eller flere filmer. Til det trenger man å planlegge. Man må sørge for mat, drikke, og – selvfølgelig – snacks, for å gjøre filmmaratonopplevelsen maks kos for alle parter.

Denne helga gjorde jeg og min gode venn, Richard, akkurat dét.

Lørdag 16. oktober 2010 ble høytidelig markert i kalenderen, og klokken 1400 startet vi eventyret. Seks timer senere skrev jeg dette i et forum:

«Akkurat nå er jeg og en kompis midt inne i et LotR-maraton. Vi har kjøpt to store pittsaer, en kilo smågodt, to poser cheezedoodles, en pose Nidar Favoritter, og satte nettopp en brownies-deig i ovnen. Noe må man da ha å kose seg med når man skal se film i 12 timer 😉
For øvrig; får jeg ikke magesår etter denne kvelden, får jeg det aldri! Selv om jeg har sterkt på følelsen av at Samarin kommer til å være min beste venn i morgen…»

To pizzaer… Man blir da vel som regel sulten etter fire timer igjen, blir man ikke? Seks timer senere skrev jeg dette i samme forum:

«Akkurat nå innser jeg at jeg kanskje har tenkt litt for mye med magen framfor hjernen da vi var ute og handlet mat til denne kvelden. Det er fortsatt en hel pittsa igjen, 1/3 av av smågodtet, en hel pose cheezedoodles, og 1/3 av browniesene. Med andre ord: Akkurat nå er jeg METT!»

Til et 12-timers maraton holder det altså med én pissa, med tanke på alt det andre man også skal gofle i seg…!

Men filmmaraton ER moro! Neste gang tror jeg det er tid for å jakte på steintavler med de Ti Bud, en tur til India, finne den Hellige Gral, samt en hodeskalle i krystall…

Reklamer

Én kommentar på “Filmmaraton

  1. Thomas Olsson
    november 4, 2010

    Hei, vi jobber med en kunde som skal lagen en aktivitet på nett for film og hjemmekino. Vil gjerne komme i kontakt med deg for du hjar en fin blogg. Kan du sende mail på thomas@buzzamedia.no hadde det vært flott!

    Hilsen Thomas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den oktober 17, 2010 av i Film-stæsj, Filmmaraton med stikkord , , , , , .

This blog is written by:

Arkiv:

Så mange har vært innom:

  • 32,939 hits

Bloggurat

Bloggurat

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 552 andre følgere

%d bloggere like this: