FILMFRIK

En filmfriks frikerier om film

Home Alone 2; Lost in New York

733f7ep
Det er jul igjen, og nok en gang skal familien McCallister feire den utenbys. På flyplassen presterer lille Kevin å gå på feil fly, og mens familien flyr til Miami er Kevin på vei til New York. Men Kevin vet å ordne seg; han tar inn på et hotell ved hjelp av farens kredittkort, og alt ser ut til å gå såre vel. Helt til han finner ut at tyvene Harry og Marv er på frifot i New York, og planlegger et digert kupp i byens største lekebutikk. Kevin har hamlet opp med dem før, så han bestemmer seg for å stanse dem nok en gang …
vlcsnap-2253678Home Alone
-filmene har det som gode familiefilmer skal ha; mengder av humor, varme, og ikke minst sjarm! Chris Columbus er en mann med lang erfaring innen dette området, med filmer som Home Alone, Mrs. Doubtfire og Bicentennial Man for å nevne noen, og her serverer han nok en gang full pakke! Man ler så man griner av de sinnssyke fellene Kevin setter opp og måten de to tyvene går i dem på, man får en god følelse av den hjertevarmen som filmen gir deg, og sannelig gir filmen deg en god sjanse for en aldri så liten tåre i øyekroken også. Og selv om vi har sett det meste fra før, klarer Columbus likevel å gjøre det hele så herlig som det skal være – midt i all galskapen med tyver, feller og latterkramper gir han oss et klart bilde om hva julen egentlig handler om: vennskap, familie, og nestekjærlighet.
vlcsnap-2268913Home Alone 2
er en oppfølger som lykkes med det som få oppfølgere klarer; den leverer vel så godt som forgjengeren. Macaulay Culkin er et evig sjarmtroll i rollen som Kevin, og danner i selskap med Joe Pesci og Daniel Stern et trekløver som åpner latterdøra di på vidt gap, uansett hvor mange ganger du ser filmene. Og det er nettopp det som gjør den så vellykket. Home Alone 2 er enkelt og greit en film som er like fornøyelig uansett hvor mange ganger man ser den.
vlcsnap-2272428

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den desember 12, 2008 av i Anmeldelser, DVD med stikkord , , , .

This blog is written by:

Arkiv:

Så mange har vært innom:

  • 32,563 hits

Bloggurat

Bloggurat

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 552 andre følgere

%d bloggere like this: