FILMFRIK

En filmfriks frikerier om film

Over The Hedge (2006)

Ny animasjonsfilm fra skaperne av Shrek!
Vaskebjørnen RJ (stemmen til Bruce Willis) havner i en aldri så liten gjelds-klemme, da han blir ferska i å stjele hele vinterlageret av mat til en bjørn ved navn Vincent (Nick Nolte’s stemme). I all hurlumheiet blir all maten knust på motorveien, og RJ får en uke på seg til å skaffe ALT tilbake igjen. Hvis ikke vil han angre…. sterkt! Fortvilet setter han avgårde mot en skog som ligger i utkanten av en helt fersk menneskeby. Her møter han en gruppe med dyr, ledet av den forsiktige skilpadda Verne (Garry Shandling). Disse dyrene prøver å finne en løsning på hvordan de skal skaffe seg mat, siden det har dukket opp en mystisk innretning over vinteren. En høøøøy laaaaaaaaang vegg, som hindrer dem i å gå der de alltid har gått for å finne mat. Så dukker RJ opp, og får nyss i deres problem. Han ser en gyllen mulighet til å skaffe seg litt hjelp, og utnytter dem til fulle. Men møtet med menneskene er ikke helt problemfritt…

Dette er en fornøyelig animasjonsfilm. Den har masse god humor, og en haug absurde scener, som gjorde at jeg lo ofte mens jeg så den.
Dessverre er det litt for mange klisjeer, i forbindelse med moral og sånn stæsj som gjør at man sitter og tenker til tider «Hmm… har vi ikke sett det her før??» i denne filmen, og dette trekker ned litt, men ikke mye. Filmen er underholdende til tusen! Animasjonene er fantastiske, og skuespillerne som er stemmene gjør glimrende arbeid i å levere replikkene som er ganske godt skrevet.
Fornøyelig!

8/10

«Woooow!! Visste ikke at striptease var SÅ gøy!!»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den april 4, 2007 av i Anmeldelser, DVD.

This blog is written by:

Arkiv:

Så mange har vært innom:

  • 32,939 hits

Bloggurat

Bloggurat

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Bli med 552 andre følgere

%d bloggere like this: